Nu är det inte många dagar kvar till Augusti månad, den bästa månaden på hela sommaren enligt mig. Hässleholms Motorklubb står som arrangör för denna tävling som ingår i Svenska Mästerskapen för rally. I år kommer vi att få se ungefär 140-150 deltagare från både Sverige och Danmark. Det kommer bli en fartfylld upplevelse minst sagt. AM-Snapphanerally är ett kompakt och lättöverskådligt rally. Startplatsen finner vi i centrala Stortorget i Hässleholm och det roliga med detta rally är specialsträckorna då det råder korta avstånd till publikplatserna.

Snapphanerallyt har de senaste åren växt i en rasande fart och är Hässleholms Motorklubbs största årliga motorarrangemang. Tävlingen drar stora åskådarskaror i tiotusental till rallyvägarna i skogarna runt Hässleholm. Ända sedan 88 har tävlingen varit en del av Svenska Mästerskapen och tävlingen bjuder på en härlig kamp på väldigt svåra underlag.

Mer information om tävlingen finner ni här.