Man blir bara rallyförare om man verkligen, verkligen älskar bilar och fart. Det är säkert inte förvånande för någon… Jag har själv varit besatt av bilar så länge jag kan minnas och mina föräldrar vittnar om att allt kretsade kring bilar – mest snabba bilar – när jag var liten. Jag lekte med leksaksbilar, byggde lådbilar, lärde mig bilmärken och älskade att åka bil. Att bli rallyförare var en dröm redan sedan barnsben och jag är lyckligt lottad som fått leva ut den drömmen.

Privat gillar jag Peugeot

Jag kör ju rallybilar på banan, men privat behöver jag en arbetshäst eftersom jag faktiskt kör ganska mycket även i vardagen. En sådan som jag kan ju inte köra Volvo eller BMW direkt och personligen har jag fastnat för Peugeot. De små modellerna är riktigt roliga att köra – de är både snabba och starka! Dessutom tycker jag att Peugeot är de snyggaste personbilarna.

Nu är det i alla fall dags att byta arbetshäst. Jag säljer min gamla Peugeot (den är alltså 3 år gammal) och köper en helt ny. Få saker skänker mig så mycket glädje som mina bilar så det rör mig inte i ryggen att det går åt en del pengar för att få köra de bilar jag helst vill köra.

Jonssons Bil

När jag köper bilar väljer jag alltid återförsäljare som är specialister på det bilmärke jag vill ha. De senaste gångerna – har köpt Peugeot två gånger tidigare – så har jag handlat från Jonssons Bil. Det är också de som fått uppdraget att sälja mina gamla bilar och så blir det även denna gång. Är supernöjd med deras service!