Jag har ju provkört en del ”vanliga” bilar den senaste tiden eftersom jag varit på gång med ett privat bilköp. Ett av bilmärkena som jag uppmanades att testa var Skoda så jag besökte en Skoda återförsäljare i Ystad, Michelsens Bil. Jag provkörde Skoda Octavia och Skoda Kodiaq och framför allt Kodaqen blev jag riktigt förtjust i! Vilken bil för det priset! Jag som var tveksamt inställd till Skoda från början, och nästan blev ditsläpad av en vän, blev riktigt förvånad när jag körde Skoda Kodaqen. Det var på vippen att jag köpte en sådan istället, men det får nog bli nästa gång. Jag byter ändå bil så ofta.

Drömgaraget

Att köpa ny bil är verkligen inte lätt, det finns så himla många härliga bilar att välja bland. En av mina största drömmar i livet är att ha ett eget garage med plats för ett tiotal bilar och kunna växla bil och körupplevelse varje dag. En familjebil, en snabbis, en glidig cabbe och en gammal klassiker. Också några extra. Tja, det lär ju inte hända, så man får genomföra varje bilköp med viss omsorg. Sedan så kan man ju alltid sälja och köpa ny om man skulle ångra sig. Man får bara räkna med att förlora en del pengar på det.

Den ultimata drömbilen

Jag får ofta frågan om vilken bil som är min absoluta drömbil, men det är ju svårt att svara på. Det finns många bilar jag drömmer om, men de skiftar ganska snabbt och ofta. Jag skulle nog inte vilja äga någon av dem egentligen, för de är ju så snuskigt dyra. Dock skulle jag gärna köra ut några av dem på en liten provrunda!